Liity apteekkimme kanta-asiakkaaksi!

Pukinmäen apteekin kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa. Täytä ja tulosta kanta-asiakas sopimus sivun alalaidasta ja tuo täytetty kanta-asiakassopimuksesi apteekkiin, niin hoidamme asian järjestykseen.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta

Apteekissa henkilötietosi tallennetaan apteekin tietojärjestelmään. Ne ovat vain Pukinmäen apteekin tiedossa, eikä niitä luovuteta muualle. Luvallasi haemme sähköisesti Kela-tietosi ajantasaisesti Kelan tietokannasta. Kun olet kanta-asiakkaamme, meidän on helpompi seurata myös lääkkeidesi yhteisvaikutuksia ja päällekkäisyyksiä.

Kanta-asiakkaanamme voit tilata kotiisi apteekin sähköisen uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaisia asioita terveydenhoidosta, apteekin tapahtumista ja tarjouksista.

Tulosta Pukinmäen apteekin kanta-asiakas sopimus tästä (Pdf-lomake) ja palauta se täytettynä apteekkiimme.

Lomakkeen näyttäminen vaatiin, että koneellesi on asennettu Adoben Acrobat reader.
Voit ladata ilmaisen ohjelman täältä.

PUKINMÄEN APTEEKIN KANTA-ASIAKAS EDUT

  • Kanta-asiakkaana saat keskittämisalennusta ostoista. Keskittämisalennuksen perusteena ovat Pukinmäen apteekista ostetut apteekkituotteet (itsehoitolääkkeet ja muut tuotteet). Keskittämisalennus kertyy perheittäin.

Ostot Euroina

Kalenterivuonna                Alennus

50 – 100 €                         1 %

100 – 200 €                       2 %

200 – 300 €                       3 %

300 – 400 €                       4 %

400 – 500 €                       5 %

enemmän kuin 500 €         6 %

  • Alennusta annetaan normaalihintaisista itsehoitotuotteista. Keskittämisalennusta ei anneta tarjoushinnoista, muista alennetuista hinnoista tai reseptilääkkeistä.

  • Asiakaskorttina käy kelakortti tai ajo-/henkilökortti